Ručna karta za diplomiranje za učenike

1. Diplomska kartica za stara kolegama 2. Profesionalni dizajner, nudi usluge dizajna 3. Razumna i konkurentna cena
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručna karta za diplomiranje za učenike

handmade card.jpg

IMG_0481.JPG


Savjeti

pozdravne riječi za sazivača: Četiri godine je zaista vrlo kratko, molim vas da cenite svakog prijatelja i vi ste jedan od njih. Bez obzira gde idem, želim da imate dobar posao, divnu porodicu, često se sećajte zajedno.


packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Posvećeni smo razvoju proizvoda i unapređenju tehnologije, nastavljamo nadogradnju konkurentnosti proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe klijenata. Naš cilj je da pružimo "najbolju kvalitetu i blagovremenu isporuku" našim dragocjenim kupcima. Kao i obično, mi ćemo nastaviti sa poboljšanjem našeg upravljanja i poboljšanjem naših proizvoda i usluga, kako bismo zadovoljili sve zahtjeve klijenata.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako se uveriti da je kvalitet dobar i da je isporuka na vreme?

Mi vršimo QC za sirovine, za štampanje, nakon štampanja i pre pakovanja.

Uzorak proizvodnje treba poslati 10 dana prije isporuke. Poslati ćemo vam inspekcijske fotografije prije isporuke. Izveštaj o proizvodnji se šalje svakodnevno kako bi vas održao u toku. Mi vam pružamo kvalitetnu garanciju i garanciju na vreme.


2. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

To zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vreme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


3. Kako da postavim datoteku?

Ne zaboravite da dizajnirate svoju datoteku u CMYK-u na 300 i 100% veličini štampe. Uključite bilo koja posebna uputstva u odvojenoj datoteci ili odvojenom sloju. I ne zaboravite područja krvarenja i sigurnosti. Navesti rokove i poljubiti se na odvojenim slojevima.


4. Šta ako imam neke posebne zahteve?

Specijalni kupac zahtijeva za porudžbinu kao što su zahtjevi testiranja ili Međunarodne standarde, molimo vas da nas obavestite unaprijed kako bi mogli pravilno naručiti materijale.Upit