Ručno dizajniran sjajni Božićni karton

1. Imajući profesionalni tim dizajna, svaki dizajn je OK. 2. Dati vam paket usluga. 3. Dizajn, logotip, boja, okvir, veličina sve se može prilagoditi onako kako želite.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno dizajniran sjajni Božićni karton

handmade card.jpg


Savjeti

Božićna božićna karta: Tvoja božićna sama karta Blagoslovom, a poklon imovine razređen, češće je kolekcija suvenira. I mnogi od proizvođača i izdavača božićne kartice takođe vrijednu ovu tačku, obično su izdali seriju Božićnih karata, divnih obrasaca i izvanrednog dizajna čini ove Božićne kartice više ukrasnim i sakupljačkim vrijednostima.


Pakovanje i isporuka

packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited osnovana je 2008. godine i nalazi se u Šenzenu, u blizini Hong Konga. Trenutno imamo 150 zaposlenih za pružanje serije proizvoda.

Poboljšanje tržišne konkurentnosti naših proizvoda. Dakle, naša prodajna mreža dostigne tržište u SAD, Njemačkoj, Japanu, Kanadi i Finskoj. Naš cilj je da pomognemo kupcima da budu konkurentniji na globalnom tržištu obezbeđujući dobar kvalitet, visoku pouzdanost i konkurentne troškove.


Sertifikati

certificates.jpg

Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kakve vrste štampača imate?

Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


2. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

To zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vreme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


3. Zašto možete da napravite malu seriju proizvoda za štampanje i pakovanje proizvoda?

Imamo 3 set epsonovog digitalnog štampe, 2 automatske mašine za sečenje računara i sl., Brzo proizvode uzorke sa opremom, ima i automatsku liniju automatske kartonske kutije, kao i iskusni, kvalifikovani proizvodni tim, tako da možemo biti fleksibilna, brza obrada različitih količina i različiti tipovi ambalažnih kutija.


4.Kak je proces narudžbe:

1: Poslat ćemo vam uzorak za proizvodnju.

2 Poslali ćemo vam uzorak za masovnu proizvodnju nakon potvrde.

3: Izvještaj QC-a nakon završetka proizvodnje.

4: Dnevni izveštaj, Ažurirajte procesiranje sa slikama.

5: Ažurirajte informacije o isporuci, kada će stići u vaš port.


Upit