Ručno dobijete čestitku

1. Ručno dobivanje dobro pozdravne kartice 2. Kompletna hardverska oprema. 3. OEM nalog je prihvatljiv sa konkurentnom cenom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno dobijate lepu čestitku

Svi žele da njegovi prijatelji i njega budu u dobrom zdravlju. Ako dobijemo hladno ili neku drugu bolest, i želimo da ćemo uskoro dobiti dobro. Ali koliko ga brinete, ne možete da podelite sa svojim bolešću. Zato ga nemojte osećati previše žao njemu, samo mu reci da se smeje i ima dobro raspoloženje, to će biti od pomoći.

 

Handmade Greeting Card.jpg


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Tržište

marketing 1.jpg


FAQ

1. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provere kvalitet i dizajn. Za štampane uzorke provjerićemo $ 30- $ 100 za pokrivanje troškova za film i štampanje. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


2. Šta je 100% politika vraćanja?

Stojimo iza kvaliteta svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni kupovinom od nas, jednostavno nam se javite u roku od 45 dana od datuma dostave koju dobijete i vratićemo punu cijenu proizvoda (e)


3. Šta ako imam žalbu?

Želimo da vam pružimo 100% zadovoljstvo. Međutim, ako doživite zabrinutost ili problem, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem elektronske pošte ili telefonskog poziva, kako bismo mogli promovisati korektivne mjere s naše strane.
Upit