Ručni rad se dobro kartice / Pozdrav kartice za bolesnika

1. dobiti dobro čestitka za obitelji 2. više od 13 godina iskustva u proizvođača 3. međunarodne kvalitete, konkurentne cijene i Jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rad se dobro kartice / Pozdrav kartice za bolesnika

handmade card.jpg

IMG_2242.JPG


Savjeti

To je normalno za ljudska da biste dobili neki bolestan neko vrijeme, to će biti teško. Vrijemeje da ljudi trebaju nekoga potaknuti njega ili nju. Također je najbolje vrijeme da mu kažem da je vrlo važno. Pozdrav riječi apsolutno premjestiti ga. Oporavak je naša sreća; vaše zdravlje je naš mir. Iskreno želje, ne treba tisuću riječi. Pjesma srca, želim ti si siguran! Želim brz oporavak!


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.


2. može li Logo ili podaci o Poduzeću na paket ili proizvode?

Siguran. Samo treba da nam Pošaljite svoj logo i recite nam što površinskom želite, onda vaš Logotip može se pokazalo na proizvode tisak, UV lakiranje vruće Stamping, Utiskivanje, Debossing, svila zaslon ispisa ili naljepnica.


3. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


4. kako o cijeni?

Cijena će biti izvršena prema količini, za isti artikl, cijena bi drugačije za male količine i velike qty.to spasiti vrijednosti vremena i dobiti cijenu na prvi put ispod informacije sugeriraju za izračun točne cijene.


Upit