Ručne slatke prijateljske kartice sa metalnim dodacima

1. Prijateljska karta za prijatelje 2. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji 3. OEM & ODM naredbe su obojica dobrodošle
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne slatke prijateljske kartice sa metalnim dodacima

Handmade Greeting Card.jpg


Savjeti

Sada u Kini postoje popularne reči, mnogi mladi ljudi vole to da kažu. "Brod prijateljstva je najlakši da potone". To je šala, ali ponekad je zaista istina. Previše će boleti ili čak prekinuti prijateljstvo. Mislim da je najbolji način da održite prijateljstvo da ne tražite previše od svog prijatelja, on je vaš prijatelj, ali ne vaš otac. On može da vas podrži jednom, ali ne sve vreme. Osim toga, uvek mu zahvaljujte.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


2, Možete li dizajnirati za mene?

Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


3. Mogu li dobiti rushed shipping?

Možete nadograditi svoje isporuke na FedEx Overnight (ili sličan Express servis) koji mogu pomoći u ispunjavanju vašeg roka. Brzina isporuke ne utiče na vrijeme obrtanja od 10-15 dana za štampanje.


4 Koja je vaša minimalna količina narudžbe?

Kao opšte pravilo naš MOQ je 500kom. Iako smo u nekim slučajevima proizveli manje od 1000. Međutim, za malu količinu koštaće se veoma visoko kada se uzima u obzir reprodukcija, štampa, alat i troškovi postavljanja.

Upit