Ručna božićna novogodišnja čestitka

1. 7 godina zlatnog člana u alibabi. 2. Bogat-iskusan dizajnerski tim 3. Odlično štampanje sa dobrom kontrolom procesa;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručna božićna novogodišnja čestitka

handmade card.jpg


IMG_3565.JPG


Savjeti

Novogodišnje kartice su često, međutim ne moraju nužno, bez hrišćanskih i božićnih simbola. Neki od njih su apstraktni, neki pokazuju prirodu ili zimu simbol sneg, a neki su duhoviti. Mnoge novogodišnje karte su domaće i stoga više vezane za ličnost autora. Neke novogodišnje karte prikazuju pol sekularne simbole Božića, poput božićnog jelena, srna, Deda Mraza.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Winpsheng voli i živi svoju definiciju reči TEAM: Zajedno svi postižu više i vrlo je ugledan patentni vlasnik i ODM / OEM proizvodnja s ISO 9001 sertifikatom iz TUV Njemačke.

Imamo striktan sistem provere kvaliteta, koji je tri puta pregledan od strane QC odjela tokom celog procesa proizvoda (Inspekcija nadgledanja materijala, proizvodnja masovnih produkcija, pre isporuke).


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

To zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vreme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


4. Možete li učiniti dizajn za mene u roku od 15 dana od dana potvrde naloga?

Prema Vašem zahtevu, možemo da dodamo vašu logotip kompanije, veb lokaciju, broj telefona ili svoje ideje ... na kutiji. Možete izabrati boju koju želite, naš profesionalni dizajner će raditi dizajn za vas.
Upit