Ručni rad djece Sretan rođendan kartice

1. smiješan rođendansku čestitku za dijete 2. povoljne cijene i kvalitetan proizvod 3. dobre usluge i brzu dostavu u našoj kompaniji
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rad djece Sretan rođendan kartice

handmade card.jpg

IMG_1321.JPG


Savjeti

Ništa ne može predstavljati igračka medvjed u dječji um.

Prvo, većina bebe vole nestle na toplom, a medvjedića dati bebu taj osjećaj.

Drugo, antropomorfne slika medo je prilično očito. Djeca misle da medo je svoje pratilac. Zato možemo vidjeti mnoge bebe priča medvjed u običnom životu.


packing and shipping 2.jpgProfil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu naručiti?

Možete kontaktirati bilo koji od naših prodaju za narudžbu. Navedite pojedinosti o kakvu trebate što je moguće jasnije. Tako možemo vam poslati ponudu po prvi put.


2. koju vrstu papira možete ispisati na?

Art rad daje najbolje performanse boja i dizajna. Također mogu pružiti druge posebni papir kao crnu, bijelu karticu, offset papir i PU kože itd.


3. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.


4. koliko dana za uzorak i rasutom stanju radnog vremena?

1. mi smo čast da vam ponuditi uzoraka, obično će Uređujemo ih sa digitalni primjerak ili lutka u 1-3 radna dana, proizvod uzorak je prihvatljivo.

2. vremena protoka za masovnu proizvodnju na temelju vaše narudžbe količina, tretiranje površina. Obično su dovoljno 8-12 radnih dana.Upit