Ručno Rađeni papir Businiss čestitka

1. odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole; 2. visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama; 3. zatražiti ponudu i dobru uslugu u postupku pa ugled;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno Rađeni papir Businiss čestitka

handmade card.jpg

IMG_0535.JPG

IMG_0539.JPG


Savjeti

Kartice za šefa

Draga [ime]:

 

Nadam se da imate ugodan odmor XX. Želio bih iskoristiti ovu priliku zahvaliti vam - u prošlosti X mjeseci / godine radnog u vašoj tvrtki vrlo sretan. Mene ne samo naučio [što si saznao od šefa], ali također vrlo korisno za mene / strpljenja / podrška. Sam obličje naprijed to dalje učiti nova znanja od tebe!

 

Sretan praznik, još jednom izraziti zahvalnost!

 

(vaše ime)


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng obrt Company Limited, nalazi se u Shenzhen, Guangdong u Kini. Mi smo 100% proizvođača sa specijalizirana za sve vrste čestitka, sa ili bez elektroničkih, kao što su pop-up kartice, 3d laser kartica, glazba kartica.

tvrtka postaviti profesionalni menadžment tima i standardizirani proces upravljanja, kupcima nude cijeli proces upravljanja projektima, kako bi se osigurala Maksimalna realizacije potrebe kupaca.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


1. možete dobiti uzorak prije masovnu proizvodnju?

naravno! Normalno proizvode napredak je da ćemo učiniti pretprodukciju uzorak za procjenu kakvoće. Masovnu proizvodnju će se pokrenuti nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovaj uzorak.


2. koju vrstu papira možete ispisati na?

Art rad daje najbolje performanse boja i dizajna. Također mogu pružiti druge posebni papir kao crnu, bijelu karticu, offset papir i PU kože itd.


3. kako napraviti naš poslovni dugoročne i dobar odnos?

1. možemo zadržati dobre kvalitete i konkurentne cijene kako bi se osiguralo gosti imati koristi;

2. mi poštujemo svakog kupca kao naš prijatelj i mi iskreno poslovati i sprijateljiti s njima, bez obzira odakle dolaze.Upit