Ručno izrađeni poslovni čestitka / posjetnice pozivnice

1. moramo proći BSCI, FSC, GSV, ISO certifikata. 2. OEM prihvaćeno: Možemo proizvesti bilo koji dizajn. 3. dobar servis: tretiramo klijente kao prijatelj.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno izrađeni poslovni čestitka / posjetnice pozivnice

handmade card.jpg


Savjeti 

Posjetnice, biti oprezan da ne uvrijediti primatelja

Obratite pažnju na tuđe vjerska uvjerenja i kulturne navike. U odabiru poslovne kartice, pokušajte odabrati onaj sa vjerskim tendencijama, mekani informacija u tekst također treba obratiti pozornost, na primjer, ako je primatelj nema Božića, napravite "Sretan Božić" dvosmislen, ali piše kao "Sretan praznik".


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Winpsheng ljubi i živi svoju definiciju riječi TIMA: zajedno svi postiže više i vrlo ugledna nositelju patenta i ODM / OEM proizvodnja sa ISO 9001 certifikat od TÜV Njemačka.

Specijalizirana za izvoz promotivnih proizvoda, ručno izrađene papirnate čestitke, 3d pop-up kartice, laserski rezati kartice, glazba čestitka, za snimanje čestitka, LED kartice, zvuka torbu, zvuk okvir i ostale stavke dar.Certifikati

Certificates 3.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

22. mogu li uzorak prije masovnu proizvodnju?

naravno! Normalno proizvode napredak je da ćemo učiniti pretprodukciju uzorak za procjenu kakvoće. Masovnu proizvodnju će se pokrenuti nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovaj uzorak.


39. kako mogu naručiti?

Obratite jednom od naših prodaja osoba za narudžbe. Navedite pojedinosti o kakvu trebate što je moguće jasnije. Tako možemo vam poslati ponudu po prvi put. 


54. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


60. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.
Upit