Ručni rođendan zahvaljujući vam čestitku

1. Hvala rođendanoj kartici 2. Napredne mašine i kvalifikovani radnici i materijali prvog razreda 3. Različite veličine i oblici za izbor klijenata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rođendan zahvaljujući vam čestitku

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1288.JPG


Savjeti

Slanje zahvalnice čestitku je dobar način da izrazite svoju zahvalnost prijateljima. "Hvala vam na ukusnom obroku, domaćin gostoprimstva učinio mi je nezaboravan srećni sat", "Zahvaljujući vašem pozivu, uspio sam se pridružiti gostima i imati ugodan razgovor. Hvala vam puno." Hvala vam pismo Još je zahvalno što ste primili zahvalnicu kao organizator: najbolje je što gosti mogu imati divno vrijeme.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Za iste proizvode, zašto je vaša cijena veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različiti proizvodi imaju drugačiju cenu, mada isti proizvod koji koristi različite papire i izrade će imati drugu cijenu, kao dobavljači, obećavamo da će pružiti najbolju pretpristupnu i popratnu uslugu za kupce!


2. Kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke sa komplikovanijim zahtevom, zahtevat ćemo vrlo malu kolicinu uzorka, ali će biti odšteta od ukupnog iznosa kada se potvrdi porudžbina.


3. Da li možete da napravite dizajn za mene u roku od 15 dana od dana potvrde naloga?

Prema Vašem zahtevu, možemo da dodamo vašu logotip kompanije, veb lokaciju, broj telefona ili svoje ideje ... na kutiji. Možete izabrati boju koju želite, naš profesionalni dizajner će raditi dizajn za vas.


4. Koja je vaša cena?
Cena će se bazirati na vašem muzičkom vremenu, prilagođenom modulu i materijalu itd. Zato pripremite željenu muziku, vaš dizajn, završetak površine ako želite i pošaljite nam, datićemo vam tačnu cenu.


Upit