Ručne izrade fotografija Pozdrav čestitke za novorođenče

Ručno Rađeni rođendan foto čestitki za novu bebu savjeti foto Pozdrav kartica je vrlo dobar način za izražavanje "osobni" blagoslov. Ova kartica izgleda kao polu-gotovog proizvoda, tu su sve vrste površinskom (na ovu karticu, oni su za graviranje i vanjska folija). Osim toga, mi ćemo...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne izrade fotografija Pozdrav čestitke za novorođenče

handmade card.jpg


IMG_2205.JPG


Savjeti

Foto čestitka je vrlo dobar način za izražavanje "osobni" blagoslov. Ova kartica izgleda kao polu-gotovog proizvoda, tu su sve vrste površinskom (na ovu karticu, oni su za graviranje i vanjska folija). Osim toga, zadržavamo prostor za male fotografije, možete zalijepiti ili staviti fotografiju na to. Mogu ne samo uživati sreću izrade čestitki, nego također poslati prijatelju jedinstvene kartice i želje.

Ovo je jedan od naših fotografija kartice o drugom stilu, Predstavit ću ga da ti slijedeći put.


Pakiranje i dostava

packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Pratiti brzi razvoj tržišne ekonomije, Nastavit ćemo da ne Štede napora da vam donijeti kvalitetne robe i zadovoljavajuće iskustvo kupovine. Iskreno radujemo se suradnji s vama za zajednički razvoj i briljantne budućnosti


Certifikati

certificates.jpg

Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kada dobijem ponudu za moj upit?

Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Ako nešto hitno, možemo citirati za vas u roku od 2 sata na temelju pružite sve detalje.


2. koja je kartica veličina i struktura?

1. sve karte su prilagođene i sve detaljne zahtjeve može obavljati

klijentima, mi smo tvoj OEM dobavljač usluga.
2. Ako nemaš pojma o mjerenjima i struktura na vašim proizvodima, naši profesionalni dizajneri mogu predložiti i pronosa za vas.

3. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.
Upit