Ideje za pozivnice za rođake u rođendanu

1. Poznata karta za žurku 2.Profesionalne informacije za ponuđene proizvode. 3.Proizvodnja novih proizvoda, zrela tehnologija.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ideje za pozivnice za rođake u rođendanu

handmade card.jpg

IMG_2199.JPG


Savjeti

Rođendan je dan koji treba proslaviti sa svojim prijateljima, zabava i šampanjac će biti dobri izbori. Ali najprije biste trebali dopustiti svojim prijateljima da znaju vrijeme stranke. Kada želite da održite rođendan, vikendom za zabavu, pozovite goste telefonom ili pozivom. Ako vreme dozvoljava, najbolje je napisati pozivnicu. Pozivno pismo može biti kratko ali toplo srce. Tako će vaši prijatelji učiniti vašu zabavu aktivnijom.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kada mogu dobiti ponudu za moje pitanje?

Obično će vam citat biti poslat u roku od jednog radnog dana nakon što su svi detalji o proizvodima jasni. Ako je nešto hitno, možemo vam ponuditi u roku od 2 sata na osnovu svih vaših podataka.


2. Kako mogu da proverim da li ste pouzdani?

1. želeli bismo da podelimo sa našim dragim kupcima koji imaju sâm interesovanja da sarađuju sa nama naše reference referenci ako želite, uključujući i uzorke.

2. Prva transakcija, prihvatamo Escrow koji bi mogao pokriti rizik kupaca i osigurati sigurnost transakcije.


3. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


4. Koja je vaša cena?
Cena će se bazirati na vašem muzičkom vremenu, prilagođenom modulu i materijalu itd. Zato pripremite željenu muziku, vaš dizajn, završetak površine ako želite i pošaljite nam, datićemo vam tačnu cenu.


Upit