Ručne rođendan izreke kartica / kartica Bday čestitke

1. pažljivo rođendansku čestitku za prijatelja 2. glavni tržišni je Europe, Japana, sad-a. 3. 100% proizvođača i možete dizajnirati sami
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne rođendan izreke kartica / kartica Bday čestitke

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1868.JPG


Savjeti

Rođendan je sretan dan za slavlje, ali također će podsjetiti godinu dana je prošlo i neće pitati koliko ste radili prošle godine.  Koliko je vrijedno svakome od nas je fer, kakav koncept vremena, ima kakvu vrijednost života. Cijenite vrijeme, je kako bi se povećala vrijednost života, mislim da je ovo teško istinu života, istine. Nadam se da vi i vaši prijatelji će iskoristi dan i čine ga račun.


produce process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kada dobijem ponudu za moj upit?

Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Ako nešto hitno, možemo citirati za vas u roku od 2 sata na temelju pružite sve detalje.


2. kako proizvoda cijene i kako se konzultirati cijene?
Smo cijene proizvoda prema kupaca izbor materijala, tisak i drugi proces teći i tako dalje. A možete upit TM, skype ili slanje e-mailom na nas.


3. kako mogu dobiti točne cijene?

Postoje neke osnovne naočale moramo znati za cijenu izračun, to jest: količina, veličina, proizvodi oblika (fotografija), je materijal & color tisak & površinska Dorada (može značiti da objasni slike na našoj web stranici), a zatim po najboljoj cijeni će biti poslana na vrijeme.


4. kako napraviti naš poslovni dugoročne i dobar odnos?

1. možemo zadržati dobre kvalitete i konkurentne cijene kako bi se osiguralo gosti imati koristi;

2. mi poštujemo svakog kupca kao naš prijatelj i mi iskreno poslovati i sprijateljiti s njima, bez obzira odakle dolaze.Upit