Ručni rad najboljih čestitki za fudbal i net prijatelje

1. imati dobre travil želje čestitke 2. povoljne cijene i kvalitetan proizvod. 3. napredne mašine & kvalificiranih radnika i prvi razred materijala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rad najboljih čestitki za fudbal i net prijatelje

handmade card.jpg

IMG_1720.JPG


Savjeti

Fudbal i net kartice za prijatelje: vole putovati, nije stalo do odredišta, skrb o prizor na putu i pogledajte raspoloženje krajolik. Opusti se sami nesputanog u nepoznatom okruzenju imaju drugačiji okus, kao što su čista voda, kao i prekrasne planine, poput nestalnosti spomenika, kao što je iznenađujuće na putu. Svako mjesto je lijepa priča...


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu provjeriti da li ste pouzdan?

1. želimo podijeliti s dragi gosti koji imaju vrlo interese za suradnju s nama naše reference kredita ako vam se sviđa, uključujući uzorke.

2. prva transakcija, prihvaćamo Escrow koji bi mogao pokriti rizik od kupaca i sebe za sigurnost transakcije.


2. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.


3. ono što je najveća prednost u odnosu na suparnika?
Su jedan od najranijih DIY zanatskih i papir proizvodi dobavljač. Mi smo ponosni na naš širok asortiman, strogu kontrolu kvalitete, dobar nakon-prodaja usluga i stabilna kupca odnosa.


4. Možete li mi poslati cijena kataloga?

Naši proizvodi su sve prilagođene, razne klijenti imaju različite zahtjeve. Sve zahtjeve, slobodno pitajte nas. Mi smo uvijek ovdje.

Upit