Handmade Best Family Pozdrav Božićne kartice

1.100% OEM, direktno fabrička cijena 2. Više od 14 godina iskustva u štamparstvu 3.Experienced tim
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Best Family Pozdrav Božićne kartice

handmade card.jpg


IMG_3435.JPG


Savjeti

To je stvar koja uzima svoje vreme i napor da napišeš blagoslov prijatelju, ne želiš da pišeš na kartici samo "Sretan Božić" ili "Želim ti srećan Božić".

Bolje je intimnije i malo personalizacije. Prvo možete napisati utisak ovog prijatelja, ili kakav vam osećaj daje, izrazite svoja osećanja, takođe je u redu, kao što je dodirnuo s vama, koji detalji čine da ste identifikovali prijatelja.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited osnovana je 2008. godine i nalazi se u Šenzenu, u blizini Hong Konga. Trenutno imamo 150 zaposlenih za pružanje serije proizvoda.

U kompaniji se velika pažnja posvećuje osnovnom menadžmentu, stabilnom kvalitetu, kontinuiranom unapređenju usluga pre prodaje, prodaji i nakon prodaje i povećanju tržišne konkurentnosti naših proizvoda.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg

FAQ

2. Da li mogu dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


3. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


4. Koje su smernice za umetnička dela?

Illustrator-Prihvaćeni formati datoteka: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-Prihvaćeni formati datoteka: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-Prihvaćeni formati datoteka: .cdr

Upit