Ručne izrade najbolji Animirani rođendansku čestitku za mamu

1. čestitka za mamu 2. odmah isporuku. Mala bi pozdravio 3. osigurati besplatne prilagođene dizajne prema tvoj zahtijev
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne izrade najbolji Animirani rođendansku čestitku za mamu

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1060.JPG


Savjeti

Mnoge priče reci nam kolika ljubav majke, majke će žrtvovati sve za svoju djecu, čak i svoje živote. Da majka ljubav je velika, ali za obične obitelji, možda tu neće biti potrebe za toliki novac. Majčinska skriva u svakodnevnom životu, u doručku, crv Pozdrav, ukusna jela i tako dalje. Ne moramo reći zahvaljujući majka svaki dan, napraviti neke male stvari koje je dovoljno i ona će osjetiti ljubav.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg

Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako vaše tvrtke učiniti kontrolu kvalitete?

Kvaliteta ovisi o cijeni, imamo tisuće proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju iste kvalitete, jer mi treba zadovoljiti zahtjeve različitih kupaca neki kupci trebaju visoke kvalitete, neki kupci trebaju niska cijena, to je u skladu za kakvu trebate.


2, can dizajn za mene?

da možemo. Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje na naslovnici. Boja pozadine je odlučeno po vama, bilo koja boja je dostupna. naš profesionalni dizajner možete napraviti dizajn za vas.


3. kakav porod?

Različitih proizvoda i količine zahtijevaju različite postupke i drugačije vrijeme. Možemo obećati potruditi do kraja vaše narudžbe u najkraćem vremenskom roku. Normalno trošak o 15to45 dana za kompletnu izradu. Za više informacija, Molimo kontaktirajte nas direktno.


4. koji su CMYK?

U ofsetnom tisku "četiri boje" i "Pun boja"znače istu stvar." Četiri boje"predstavlja četiri primarna ispisa boje, Cyan(C), Magenta(M),Yellow(Y) i crno/ključ (K), također poznat kao CMYK.


Upit