Prekrasan ručno tiskanje dizajn za vjenčanje kartice

1. stručne informacije za proizvode ponudio. 2. naprednim proizvodnim pogonima, zrele tehnologije. 3. ekonomičan veliku vrijednost.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prekrasan ručno tiskanje dizajn za vjenčanje kartice

handmade card.jpg


IMG_0747.JPG


Savjeti

Tipa sklapanje kutija je poklon kutija, za rođendan ili Božić darove i često Zamotan u ukrasni ukrasni papir; Ovaj tip je obično puno lakši konstrukcije od kartona slične veličine kutije za pakiranje i distribuciju.

Na "postavljanje" okvir (ili krute karton kutija) sastoji od tvrđi karton, trajno zalijepljena zajedno s papira skinove koje možete ispisati ili u boji.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Winpsheng se fokusirao na papir obrt proizvodi više od 14 godina u Kini. Započeo kao mala stvar, ali sada su postali jedan od vodećih dobavljača u Kini.

Pun praćenje usluga: tvrtka postaviti profesionalni menadžment tima i standardizirani proces upravljanja, kupcima nude cijeli proces upravljanja projektima, kako bi se osigurala Maksimalna realizacije potrebe kupaca.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete napraviti dizajn za nas?

Da, imamo da je stručni tim ima bogato iskustvo u vjenčanje Favorizira dizajna i proizvodnje. Recite nam vaše ideje, pomoći ćemo provesti svoje ideje u savršeno kutije, kao što su veličina, boja, vlastiti logo...


2. kako mogu naručiti?
a. da nas zove ako ste u žurbi.
b. za razgovor s našim on-line usluga prodajni tim.
c. da ispunite naš potrebne pojedinosti jasno što je moguće, tako da možemo vratiti do vas u roku 24 sata.


3. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.


4. koja je vaša cijena?
Cijena će se temeljiti na vrijeme glazbe, prilagođene modul i materijal, itd. Dakle molim vas Pripremite traženi glazbu, dizajn, površinska Dorada ako želite i pošaljite nam, rado ćemo vam točnu cijenu.Upit