Handmade Animated Greeting Card za rođendan

1. Rodjena karta za ljubitelje 2. Visoka kvaliteta, konkurentna cijena. 3. Samo kvalitet i usluga mogu govoriti za nas.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Animated Greeting Card za rođendan

handmade card.jpg

IMG_0443.JPG


Savjeti

Kako bi se izrazilo najtoplije i najbolje među ljudima. Najbolji rođendanski poklon nije nužno najskuplji. Rođendanski poklon je prenošenje najiskrenijih želja i poboljšanje prijateljstva i ljubavi. Za rođendanski poklon, mnogi ljudi ne brinu o njihovoj ceni, ali vrednuju emocionalni deo poklona.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Kontrola kvaliteta: svaki proizvod, svaka proizvodnja, postupak se pregleda i kontroliše pre pakovanja robe u kutiju za izvoz. Mi obezbeđujemo da svaki od isporučenih proizvoda bude dobrog kvaliteta.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Troškovi isporuke su previsoki; Možete li mi dati više jeftinije troškove isporuke ili besplatne dostave?

Kada izračunamo troškove isporuke za vas, koristićemo najjeftiniji i najsigurniji kurir, a to je kompanija koja nas traži da platimo, ne možemo vam dati ništa jeftinije ili besplatno, molimo vas da razumete.


2. Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logo i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vašim logotipom može prikazati na štampačima, UV lakiranje, vruće štancanje, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


3. Da li možete da napravite dizajn za mene u roku od 15 dana od dana potvrde naloga?

Prema Vašem zahtevu, možemo da dodamo vašu logotip kompanije, veb lokaciju, broj telefona ili svoje ideje ... na kutiji. Možete izabrati boju koju želite, naš profesionalni dizajner će raditi dizajn za vas.


4. Kako da pregledam svoju robu?

Prvo napravimo uzorak da potvrdimo kvalitet, kada smo odobreni, započinjemo proizvodnju. I toplo pozdravljamo vas da posetite našu fabriku ili tražite od treće strane da izvrši inspekciju.Upit