Hand Made Good Romantic Birthday Cards

1.Perfect rođendan za ženski šef 2.Sigurni smo da ponudimo visokokvalitetni proizvod uz povoljnu cijenu. 3.Vaše pitanje će biti odgovoreno u roku od 24 sata.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hand Made Good Romantic Birthday Cards

handmade card.jpg

IMG_1288.JPG


Savjeti

S obzirom na sopstveni osećaj šefa, da budete oprezni, to nije samo obim emocija, već i povezan sa vašim radom i karijerom. Dakle, ne šaljite veliki volumen ili skupi poklon, ljudi mogu da razgovaraju. Ako je odnos između dve strane još uvijek vrlo delikatan, možda će možda poslati dar Valentine's Day, bombone, čokoladne grickalice je dobar izbor. Ako je to žensko rukovodstvo, možda će želeti poslati neke kao što su neke šoping kartice u supermarketu, ili poslati neke čestitke veoma dobrim poklonima.


packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Koje su smernice za umetnička dela?

Illustrator-Prihvaćeni formati datoteka: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-Prihvaćeni formati datoteka: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-Prihvaćeni formati datoteka: .cdr


4. Koliko boja je dostupno?

Možemo napraviti prilagođene boje kao vaš poseban zahtev. Svaka boja Pantone je dostupna. Samo nam trebate reći vaš omiljeni broj boje Pantone.


Upit