Pozdrav riječi na ručne vjenčanje kartice

1. vjenčanje kartice za prijatelje 2. zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo u izvozu trgovine. 3. kompletan hardver roštilj.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pozdrav riječi na ručne vjenčanje kartice

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0175.JPG


Savjeti

Kada tvoji prijatelji će se vjenčati! Stvarno želiš izraziti duboko prijateljstvo između vas i svoje iskrene želje većine? Jednostavan brak pozdrave su nove perspektive za budućnost lijepe nove vjenčanje vida. Vi samo trebate napisati neke riječi blagoslova na lijepa čestitka. Nakon čitanja ove dirljive rečenice, mora da sam vrlo dirnut i sretan da sam ja tvoj najbolji prijatelj.


Radnog procesa

produce process.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


2. ti bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


3. koliko košta trošak i brod u mojoj zemlji?

Cijena se temelji na količini, obrt i dizajn detalja. Tereta će dati tereta tvrtka na temelju bruto težina i CBCG. Prije nego što možemo napraviti uzorak, možemo samo vam približnu cijenu.


4. što je naš cilj?

Naš cilj je izgraditi savršen industriji lanac i pružiti vam najbolju kvalitetu i uslugu. Nudite U.S. šansu, nagrađujemo vas visoke cijene izvedbe.


Upit