Sretno kartice za Test vožnju ručne izrade

1. čestitka za test vožnju 2. visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama; 3. zatražiti ponudu i dobru uslugu u postupku pa ugled;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretno kartice za Test vožnju ručne izrade

handmade card.jpg

IMG_0287.JPG


Savjeti

Vozački test nije lak proces za svakoga. Sve vrste razloga Učinit će to ne vodi ničemu, nemarnost, nervoza, hitna ili neke druge situacije izvan predvidjeti. Mislim da svatko želi proći test jednom, ali to je vrlo teško ostvariti. Kada vaši prijatelji će se ovaj test, poslati razglednicu i reci mu imati povjerenje, Opustite se i proći ćete.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng obrt Company Limited je osnovana 2008 godine i nalazi se u Shenzhenu, u blizini Hong Konga. U ovom trenutku, imamo 150 zaposlenika kako bi osigurao niz proizvoda.

Definitivno smo proizvoditi svu robu sami. To je stop uslugu iz ispisa, površinu odlaganja, materijalni štancanje, umješnost, QC, pakiranje, isporuka, stoga kvaliteta 100% sigurni.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. može li Logo ili podaci o Poduzeću na paket ili proizvode?

Siguran. Samo treba da nam Pošaljite svoj logo i recite nam što površinskom želite, onda vaš Logotip može se pokazalo na proizvode tisak, UV lakiranje vruće Stamping, Utiskivanje, Debossing, svila zaslon ispisa ili naljepnica.


2. ako proizvodi imaju neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako se problemi s kvalitetom proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


3. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.


4. što je prilagođenu uslugu?

Prilagođene usluge uključuju prilagođene zvuk, oblik, veličina, boja i drugih zahtjeva. U Dodatn, pružamo OEM i ODM usluge. Bez obzira za Logotip ili brand. Svi proizvodi će biti pregledan rigorozno prije otpreme.
Upit