Dobro Sretan rođendan papir čestitka

1. smiješan rođendansku čestitku za prijatelje koji vole automobile 2. nakon što profesionalni dizajnerski tim, bilo koji dizajn je OK. 3. prošli BSCI, FSC, GSV, ISO certifikata.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dobro Sretan rođendan papir čestitka

handmade card.jpg

IMG_1739.JPG


Savjeti

Bijeli karton debljine i čvrste, s visokim stupnjem ukočenost, pucanja i glatkoću, papir formacija, najčešće korištene debljine je 210 300 grama bijelog kartona, s najviše je 230 bijela kartica. S bijelog kartona papirnatoj vrećici, pun boja, papir teksture je također vrlo dobar, je vaš prvi izbor.


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Ako postoji bilo koji problem nakon što ste primili čestitka, obratite nam se na vrijeme pronaći način da se riješi. Možete pronaći rješenja za vas.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete dobiti uzorak prije masovnu proizvodnju?

naravno! Normalno proizvode napredak je da ćemo učiniti pretprodukciju uzorak za procjenu kakvoće. Masovnu proizvodnju će se pokrenuti nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovaj uzorak.


2. kako mogu naručiti?
a. da nas zove ako ste u žurbi.
b. za razgovor s našim on-line usluga prodajni tim.
c. da ispunite naš potrebne pojedinosti jasno što je moguće, tako da možemo vratiti do vas u roku 24 sata.


3. ono što je najveća prednost u odnosu na suparnika?
Su jedan od najranijih DIY zanatskih i papir proizvodi dobavljač. Mi smo ponosni na naš širok asortiman, strogu kontrolu kvalitete, dobar nakon-prodaja usluga i stabilna kupca odnosa.


4. da li prodajete bilo koji dodatni proizvodi nisu Navedeni na online katalog?
Prodajemo različite vrste papira kartice, kutije, naljepnice i druge predmete za pakiranje s ispisom. Uvijek smo dodavanjem novih stavki na našu web stranicu. Međutim, mi ne ažurirati sve od njih; na našoj web stranici. Ako ne možete pronaći točan pakiranje kutija koju tražite, Molimo vas e-mail vaš zahtjev ćemo rado će provjeriti da li je to stavka koju nosimo. Ali, mi može ne ažurirati sve od njih.Upit