Funny Pig Birthday Cards / Hbd kartica za djecu

1.enviromentalni prijateljski materijal koji se koristi. 2. Uživao je dobar ugled na tržištu. 3. Odmah odgovorite na bilo koji upit.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Funny Pig Birthday Cards / Hbd kartica za djecu

handmade card.jpg


Savjeti

Mala roza svinja sa sjajem. Celokupna boja čestitke je tema mladalačke energije. Specijalni papir, savršena završna obrada i prelijepi dodaci čine karticu prekrasnim. Kada vaši prijatelji ili porodica primaju čestitku, oni će biti vrlo iznenađeni. Ovo je jedan naš uzorak, ako vam zatreba, možete dati svoj dizajn, možemo vam realizirati svoju ideju kao čestitku za vas.


Pakovanje i isporuka

pakovanje i isporuka 2.jpg


profil kompanije

kompanija 4.jpg


Pravimo čestitke koje kažu sve.

Mi toplo pozdravljamo prilagođeni dizajn, naš odjel za istraživanje i razvoj ima snažnu sposobnost da razvijete uzorak, bez obzira na to da li imate zvanični dizajn ili samo okruglu ideju.

Sva roba se izvoze u Evropu, SAD, Japan i usvaja FSC, BSCI, GSV, ISO akreditaciju. Imamo skup savršenog sistema upravljanja kvalitetom koji garantuje našu robu da zadovoljava zahteve kupca.


Sertifikati

Sertifikati 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg


deo kupaca.jpg

FAQ


1. Kako mogu dobiti citat?
Obično će vam citat biti poslat u roku od jednog radnog dana nakon što su svi detalji o proizvodima jasni. Ako nešto hitno, možemo vam navesti za vas u roku od 2 sata na osnovu svih podataka koje pružite.


2. Možete li mi dati popust?

Mi uglavnom vršimo veleprodajnu uslugu, naša politika je veća količina, jeftinija cena, tako da cemo vam ponuditi najbolju cenu na osnovu količine narudžbe. Vrlo je normalno da kupac da nam malu porudžbinu kada prva saradnja, ako možemo znati da ćete sarađivati ​​dalje, možemo također ponuditi dobru cijenu.


3.Koji je razlika između mat i sjajnog završetka?

Nudimo 3 završne obrade za naše proizvode:

1) Mat je dosadan završetak bez sjaja ili sjaja.

2) Gloss AQ je sjajni finiš, ali ne i sjajni sjaj.

3) UV je visok sjajan završetak. To je sjajna površina koja se ne može pisati.


4. Ko smo mi? Koji su naši glavni proizvodi?
Mi smo prilagođeni proizvođač i pouzdani dobavljač štampe i ambalaže sa 14 godina iskustva.
Naše poštanske proizvode su Papirne čestitke, Korpica, Papirna vreća, Etiketa i naljepnica, Blister kartica, Poklon kutija, Brošura itd. Korisnički proizvodi su višestruki.
Upit