Funny Happy Birthday Pozdravna karta

1. Dobar poklon za rođendan djevojke 2. Međunarodna kvaliteta konkurentne cijene i jake snage 3. prilagođene veličine i boje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Funny Happy Birthday Pozdravna karta

handmade card.jpg

IMG_1210.JPG


Savjeti

Ne znate šta poslati devojci na njen rođendan? Ako ne možete utvrditi osećanja druge strane, samo da bi ona izrazila svoju ljubav, a ne potragu za rezultatima, onda gomila neimenovanih cvijeća može prenijeti svoja osećanja. Ako želite da predložite jedno drugom, onda lepu šik kartu, možete vešto testirati jedan drugog, i bezopasan.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Sa 14 godina iskustva u izvozu, uz odličan kvalitet, napredne usluge i konkurentne cene, In-choice je osvojio brojno poverenje i podršku kupaca. Profesionalni mladi tim, posvećeni tim za prodaju, koji je uvek spreman da vam pruži najbolju uslugu. Win-Win.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


2. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

To zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vreme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


3. Možete li mi dati popust?

Mi uglavnom vršimo veleprodajnu uslugu, naša politika je veća količina, jeftinija cena, tako da cemo vam ponuditi najbolju cenu na osnovu količine narudžbe. Vrlo je normalno da kupac da nam malu porudžbinu kada prva saradnja, ako možemo znati da ćete sarađivati ​​dalje, možemo također ponuditi dobru cijenu.


4.Kako ćete kontrolisati kvalitet proizvoda? Da li su vaši proizvodi životni? Da li biste mogli dostaviti izvještaj ROHS-a?

O: Mi strogo kontrolišemo sve detalje proizvodnje, a svaki proizvod je pregledan od strane QC tima pre isporuke. Naši proizvodi su ekološki i mogli smo da obezbedimo ROHS izveštajUpit