Funny Birthday Printable Vošne kartice za djecu

1. rođendana za ćerku 2. Više od 14 godina iskustva u razvoju. 3. Zadovoljstvo klijenta je naš najveći prioritet.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Funny Birthday Printable Vošne kartice za djecu

handmade card.jpg

IMG_1000.JPG


Savjeti

Koji pokloni mogu ćerke žele

Ako stojite na dječijoj tački gledišta: stvarno nam ne treba dragoceni pokloni, samo želimo imati srećan dom, nadam se da će moji roditelji biti srećan i srećan život. "Mislim da imate srce za dijete, nemojte reći koji razlog Pronađi vrijeme da provedete vrijeme s djetetom (i njenom majkom) da napravite fotografiju porodičnog portreta.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3, Možete li dizajnirati za mene?

Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


4. Koji je cilj?

Naš cilj je da izgradimo savršeni lanac industrije i pružimo vam najbolji kvalitet i uslugu. Nudite nam Americi šansu, nagradili smo vam visoku cenu.


Upit