Smiješne Animirane rođendansku čestitku za bebe

1. čestitka za malu bebu 2. profesionalni dizajnerski tim potrebama različitih tržišta i kulture. 3. velika vrijednost isplativo.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Smiješne Animirane rođendansku čestitku za bebe

handmade card.jpg

IMG_0430.JPG


Savjeti

Mirotvorac će biti koristan alat za malu bebu. Ali neko vrijeme dijete ne želi jesti Mirotvorac, ovaj put bi mu trebao dati dudu kao igračka. Tada beba će imati više kontakta sa Mirotvorac, beba će igrati s igračkama kada usta ugristi, pa s vremenom će se upoznati s dude i će jesti. Roditelji mogu držati Mirotvorac i pokazati mu kad on rastu starješina.


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dana će uzorci biti gotov? U masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Vrijeme protoka masovnu proizvodnju će ovisiti o količini proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs vrećice za kupovinu.


2. Zašto izabrati nas?

1. 24 sata pažljivu uslugu uma

2. 100% povratak politike

3. praktično mjesto

4. dobrodošao tvornica inspekcije


3. Možete li OEM nalog?

Da, siguran. Većina naših proizvoda su napravljeni po nacrtima kupaca. Molimo vas Pošaljite nam AI ili PDF dizajn umjetnost, MP3 ili MAV format zvučne datoteke. Naši dizajneri i inženjeri elektronike može pomoći da rade finalni proizvodi.


4. što je papir materijal i površinska Dorada?

Papira: Standardni papir je papir 300g umjetnosti s 4C tisak. Drugih materijala i ispisa vještine su prihvatljivi na zahtjev.

Površinska Dorada: kao što su 250 g, 350 g, tvrdi uvez itd. Reljefni tisak i Graviranje, UV, vruće žigosanje, spot boje ispisuje, dvostruko strani tisak, itd.

Upit