Fudbalske čizme Srećni rođendanski čestitka za dečaka

1., Rich-iskusan dizajnerski tim 2. Odlično štampanje sa dobrom kontrolom procesa; 3. visok nivo kvaliteta sa povoljnom cenom;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Fudbalske čizme Srećni rođendanski čestitka za dečaka

ručno izrađena kartica


Football Boots Happy Birthday Greeting Card For Boy


Savjeti


Svaki dečak ima san da jednog dana može stati na sredinu stadiona, hiljade navijača ga navijaju. To je takođe jedan od mojih snova. Želite da započnete ovaj san, potrebni vam su par nogometnih čizama i vaš naporan rad. Ova rođendanska karta je dobar poklon za dečaka da mu kaže, ne zaboravite da se znojite na terenu, a takođe ne zaboravite da se zabavite.


pakiranje i shipping.jpg


profil kompanije

Srećan rođendan čestitka za dečaka


Shenzhen Winpsheng Craft Company limited je visoko tehnološko preduzeće sa svim vitalnostima, potencijalom i sveobuhvatnom snagom. Kompanija se nalazi u zoni LongGang Tehnologije, jedinstveno mjesto s prekrasnim pejzažima i pokloni prirode.

Sa 14 godina iskustva u izvozu, uz odličan kvalitet, napredne usluge i konkurentne cene, In-choice je osvojio brojno poverenje i podršku kupaca. Profesionalni mladi tim, posvećeni tim za prodaju, koji je uvek spreman da vam pruži najbolju uslugu. Win-Win.


Sertifikati

Rođendanska čestitka za dečaka

Tržište

Čestitka za dečaka

Srećan rođendan čestitka


FAQ


1. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


2. Kako mogu da unesem narudžbinu?
a. Da nas pozovete ako se žurite.
b. Da razgovarate sa našim timom za prodaju online usluga.
c. Da bismo ispunili sve potrebne podatke što je moguće jasnije, kako bismo vam mogli vratiti u roku od 24 sata.


3. Možete li mi dati popust?

Mi uglavnom vršimo veleprodajnu uslugu, naša politika je veća količina, jeftinija cena, tako da cemo vam ponuditi najbolju cenu na osnovu količine narudžbe. Vrlo je normalno da kupac da nam malu porudžbinu kada prva saradnja, ako možemo znati da ćete sarađivati ​​dalje, možemo također ponuditi dobru cijenu.


4.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.


Upit