Sretan rođendan 3D ručno rađena čestitka za laserski rez

Ovo je čestitka za rođendan. Poklopac kartice ima obrazac pisaćih strojeva. Unutar kartice je 3D laserski pisaći stroj i ispisuje "sretan rođendan". Ovo je vrlo posebna karta za vaše prijatelje, svidjet će im se.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

0011 (2).JPG

opis proizvoda


Naziv proizvoda: Sretan rođendan 3D lasersko izrezane čestitke ručne izrade

Veličina: 5 x 7inča ili prilagođena

Povod: rođendan

Završna površina: ispis, 3D laser, vruća klizač

Prilagođeni dizajn: Prihvatljivo

Ručno izrađena kartica proizvodi procese

W}ESQM57L6@8S8W8`EV(Z_5.png

Naša kompanija ima mnogo uvezenih specijaliziranih mašina , kao što su štampač, laserske mašine i tako dalje. Naša proizvodna radionica dijeli se na radionicu za ručnu proizvodnju i radionicu za elektroničku proizvodnju. Radnici na proizvodnoj liniji vrlo su profesionalni i osiguravaju efikasnost proizvodnje kao i kvalitetu proizvoda. Sirovine kupujemo od dobavljača i sami ih prerađujemo.


profil kompanije
company.png


Winpsheng, izgrađen sa tvornicom od 6000m, nalazi se u Shenzhen-u, Guangdong. Sa iskusnim radnicima i naprednim objektima Winpsheng je najspecijalizovanija tvornica za sve vrste papira i elektroničkih kartica. Naša godišnja prodaja doseže 16 milijuna američkih dolara. Odjel za istraživanje i razvoj može se razvijati Vaša ideja i dizajn za prave proizvode.Takođe možemo vam dati inspiraciju za nove proizvode.Znamo da je čestitka naša budućnost i da se nikada ne zaustavljamo na ovom polju.Winpsheng služi srednjim i visokim tržištima, svake godine nudi asortiman proizvoda da udovolji zahtjevima kupaca.


FAQ

P1: Možete li uraditi dizajn za nas?

O: Da, imamo vlastite dizajnere koji nam mogu pomoći u izradi dizajna.

P2: Ako imamo neke druge zahtjeve za proizvode koje vaša stranica ne sadrži, možete li vam pomoći pri isporuci?

O: Da, naravno, samo nas slobodno kontaktirajte.

P3: Gdje se nalazi vaš utovar?

O: Yantian ili Hongkong.

Q4: Pakovanje i isporuka:

O: Pakovanje, normalno pakovanje je 1pc kartica, jedna omotnica i vrećica, unutrašnja kutija i vanjska kutija. Dostava, ekspresna, avionska i pomorska pošta.

P5: Kada mogu dobiti cijenu?

O: U roku od dva dana nakon što su svi detalji jasni.

Upit