Kreativni Sretan rođendan kartice za lijep ljubimac

Kreativni Sretan rođendan kartice za lijep ljubimac savjeti prije odlučuje zadržati kunić kao kućni ljubimac, znaj da mala životinja ima lijepu stranu i uznemiruje stranu. Svoje svakodnevne prehrane, očistiti, njegu kose neće uzeti puno vremena i energije. Ako ljubimac se razbolio, nisu medicinske troškove...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kreativni Sretan rođendan kartice za lijep ljubimac

handmade card.jpg

IMG_0868.JPG

Savjeti

Prije nego što odlučuje zadržati kunić kao kućni ljubimac, znaj da mala životinja ima lijepu stranu i uznemiruje stranu. Svoje svakodnevne prehrane, očistiti, njegu kose neće uzeti puno vremena i energije. Ako ljubimac se razbolio, medicinski troškovi nisu jeftini, neke loše naravi i nestašan zec ljubimac je toliko ljut. Ali u svakom slučaju, kad se ovaj zec, to će biti vaša odgovornost da se snađeš bez obzira kakvu nevolju to neka donese.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng obrt Company Limited je osnovana 2008 godine i nalazi se u Shenzhenu, u blizini Hong Konga. U ovom trenutku, imamo 150 zaposlenika kako bi osigurao niz proizvoda.

Uzorci ili tereta s malom količinom može biti poslana na vas od strane DHL, UPS, FedEx koji je surađivao s Alibaba i osigurati vam popust.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete dobiti drugih stavki kako bi odgovarale pozivnice?

Da, mogli bi uskladiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, spremi datum, mjesto kartice, program, po narudžbi, najave, zahvalnica i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


2. koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Nakon dobijanja uzorka punjenja i svih materijala i dizajn potvrđuju, uzorak je 5-7 dana i brza isporuka obično treba oko 3-5 dana. Neki uzorak sa kompleksne strukture će trebati više vremena.


3. kada možete dobiti cijenu

Obično smo ponudu unutar 24 sata nakon što dobijemo vaš upit. Ako je cijena vrlo bitna, molimo nazovite nas direktno tražiti pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, onda bismo mogli odgovoriti u kratkom vremenu.


4. koja je razlika između mat i sjajna obrada?

U ponudi imamo 3 završi za naše proizvode:

(1) mat je glup završiti bez sjaja ili čišćenja.

(2) sjaj AQ je sjaja, ali nisu visokog sjaja.

3) UV je visoka sjaja. To je potpuno zabranjeno snimanje površine.


Upit