Kreirajte srećnu rođendanu za mlade djevojke

1. Handmade rođendanska kartica za devojčice 2. Konkurentna minimalna količina narudžbine 3. Više od 14 godina iskustva u razvoju
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kreirajte srećnu rođendanu za mlade djevojke

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0836.JPG


Savjeti

Želja za rođendanom za 18 djevojčica: 18 godina je zlatna dob djevojčice, roditelji roditelji roditelji moraju dati svojoj djeci značajan rođendan! 18-godišnji rođendan mora imati poseban poklon za rođendan, ipak, 18-godišnjak znači odraslu osobu, ali i za devojke je važnije, izabrati značajan poklon za rođendan njenoj ćerki, takođe će uticati na rast djece.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Na koju vrstu papira se može štampati?

Art papir daje najbolje performanse boje i dizajna. Takođe možemo obezbediti i drugi poseban papir poput crne kartice, bele karte, ofset papira i PU kože itd.


2. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


3.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.


4. Možete li mi poslati katalog cena?

Naši proizvodi su prilagođeni, različiti klijenti imaju različite zahteve. Svaki zahtev, molim vas, ne oklevajte da nas pitate. Mi smo uvek ovde.Upit