Super Sretan rođendan čestitke za kolege

1. smiješan rođendanskih čestitki za kolege 2. visoke kvalitete, konkurentne cijene. 3. samo kvaliteta i usluga mogu govoriti za nas.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Super Sretan rođendan čestitke za kolege

handmade card.jpg

IMG_1222.JPG


Savjeti

Za mlade (16-20) dobi učenika rođendanski poklon! Ova grupa studenata koristiti svoj džep novac kupiti rođendanski pokloni! Pa moraju biti pristupačne, ali Sjetite se smisao ovog puta mogu kupiti rođendansku čestitku, učenici! To je za pamćenje! I može biti cijeli život, dok studenti su prelaskom iz vremena vidjeti ovaj poklon će misliti jedni druge! Taj osjećaj mora biti vrlo dobar!


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

24. imate li zaliha proizvode prodati?

ne. Radimo na OEM narudžbe. To znači, veličina, materijal, količina, dizajn, pakiranje, itd će zavisiti od vaših zahtjeva. Očito, vaš logo se može ispisati na proizvodima.


37. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se na order.if imate hitan rok i vidjet ćemo što možemo učiniti.


69. što ako imam pritužbu?

Želimo vam pružiti 100% zadovoljstvo. Međutim, treba ti iskustvo zabrinutost ili problem, molim te reci nam.


93. što ako imam neke posebne zahtjeve?

Kupac posebno zahtijevaju za nalog kao što su ispitivanja zahtijevaju ili međunarodnim standardima susret, molimo javite nam unaprijed tako da pravilno možete naručiti materijale.


Upit