Cool Funny Birthday Card Pozdrav za tatu

1. Rodna karta za očeve 2. Potpuno opremljena tehnologija štampe 3. Konkurentna minimalna količina narudžbine
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Cool Funny Birthday Card Pozdrav za tatu

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1739.JPG


Savjeti

Mislim da svaki čovek želi auto koji pripada sebi, onda može ići na mnoga mjesta i videti više scenerija. Pored toga, on takođe može uživati ​​u vožnji. U nekim razvijenim županijama, lako je imati automobil, ali to će biti malo teško u nekim zemljama u razvoju. Ova kartica je mnogo niža od stvarnog automobila, ali nijedan otac neće tražiti od svog sina da mu kupi automobil, tako da će to biti dobar blagoslov za očeve.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logotip i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vaš logo može prikazati na proizvodima štampanjem, UV lakiranjem, vrućim štancovanjem, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


2. Ako proizvodi imaju neki problem sa kvalitetom, kako ćete se suočiti sa tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti pre isporuke od strane QC odjela. Ukoliko problem kvaliteta proizvoda nastalih od nas, obezbedićemo uslugu zamene.


3. Kada mogu dobiti cenu?

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, a onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.


4.Šta ako imam žalbu?

Želimo da vam pružimo 100% zadovoljstvo. Međutim, ako doživite zabrinutost ili problem, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem elektronske pošte ili telefonskog poziva, kako bismo mogli promovisati korektivne mjere s naše strane.


Upit