Božićni vijenac Božić Card / jednostavna dizajna kartice

1. ručne božićna čestitka 2. imati dobru reputaciju na tržištu. 3. brz odgovor za bilo kakav upit.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Božićni vijenac Božić Card / jednostavna dizajna kartice

handmade card.jpg

IMG_3226.JPG


Savjeti

Božićni vijenac obješen na vrata, svijetle crveno voće, zeleno lišće, zimi zaista napraviti ljudi osjećaju Proljetni ugođaj. Božićna drvca i Božićni vijenci su neophodni za zapadnjake slaviti Božić.

Što je s stavljamo vijenac na naslovnoj strani kartice? Molim vas pogledajte ovaj papir pribor, to je okrugli Božićni vijenac. To je malen i lijep, savršen za čestitku.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

Certificates 3.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu naručiti?

Možete kontaktirati bilo koji od naših prodaju za narudžbu. Navedite pojedinosti o kakvu trebate što je moguće jasnije. Tako možemo vam poslati ponudu po prvi put. Za crtanje ili daljnju raspravu, je bolje da nam se obratite s trgovine direktor Alibaba, Skype, E-mail, WhatsAPP ili druge izravne načine, u slučaju bilo kašnjenja.


2. Zašto izabrati nas?

1. jedno zaustavljanje usluga od dizajna za tisak

2. konkurentne cijene jamstvo

3. ISO 9001 & SGS certificirani

4. brza isporuka


3. Možete li OEM nalog?

Da, siguran. Većina naših proizvoda su napravljeni po nacrtima kupaca. Molimo vas Pošaljite nam AI ili PDF dizajn umjetnost, MP3 ili MAV format zvučne datoteke. Naši dizajneri i inženjeri elektronike može pomoći da rade finalni proizvodi.


4. što je pojam pakiranja?
O: općenito, mi paket naše robe u bijele kutije i smeđe kutije. Ako imate legalno registrirana patenta, mogli spakirati robu u tvoje potpuno novo kutije nakon dobivanja odobrenja slova. Prikazat ćemo vam fotografije proizvoda i paketa.
Upit