Božićne kartice za djecu / boje kartice

1. Povoljna cena i kvalitetan proizvod. 2. Različite veličine i oblici za izbor klijenata 3. Naručivanje OEM & ODM-a takođe je dobrodošlo.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Božićne kartice za djecu / boje kartice

handmade card.jpg

IMG_0134.JPG


Savjeti

Varijanta drvene kutije je kutija od drvenog vina ili kutija za vino, koja se prvobitno koristi za isporuku i skladištenje skupih vina, ali danas za dekorativne ili promotivne svrhe ili kao kutija za odlaganje umjesto za zaštitu pri isporuci.

Kutija za rasutu je velika kutija koja se često koristi u industrijskim okruženjima. Veličina je dobro postavljena na paletu.packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited osnovana je 2008. godine i nalazi se u Šenzenu, u blizini Hong Konga. Trenutno imamo 150 zaposlenih za pružanje serije proizvoda.

Celokupni proizvodni tim je posvećen dostizanju proizvoda vrhunskog kvaliteta do najsitnijih detalja. Više od 12 godina razvoja nam daje više iskustva. Zadovoljstvo klijenata je naš najveći prioritet.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

world market.jpg


FAQ

1.Kako da budemo sigurni da je kvalitet dobar i da je isporuka na vreme?

Mi vršimo QC za sirovine, za štampanje, nakon štampanja i pre pakovanja.

Uzorak proizvodnje treba poslati 10 dana prije isporuke. Poslati ćemo vam inspekcijske fotografije prije isporuke. Izveštaj o proizvodnji se šalje svakodnevno kako bi vas održao u toku. Mi vam pružamo kvalitetnu garanciju i garanciju na vreme.


2. Zašto možete da napravite malu seriju proizvoda za štampanje i pakovanje proizvoda?

Imamo 3 set epsonovog digitalnog štampe, 2 automatske mašine za sečenje računara i sl., Brzo proizvode uzorke sa opremom, takođe ima automatsku liniju za proizvodnju kartonske kutije za poklon kutije.


3.Zašto nas odabrati?

1. Dobar kvalitet: Imamo strogi sistem kontrole kvaliteta. Svi proizvodi su testirani.

2. Prihvaćeni OEM: Možete izabrati dizajn koji želite.

3. Nizak MOQ: Možemo vrlo dobro ispuniti vaše promotivne poslove.


4. Šta je papirni materijal i završna površina?

Papir: Standardni papir je 300g art papir sa 4C štampom. Ostali materijali i veštine štampanja su prihvatljivi na Vaš zahtev.

Površinska obrada: kao 250g, 350g, hardcover itd. Embossing & Engraving, UV, vruće štampe, spot štampanje u boji, dvostrana štampa itd.
Upit