Rođendan Pozdrav za ljubavnika / kartica sa drveni pribor

1. čestitka za rođendan sa drveni pribor 2. potpuno opremljen napredne strojeve i iskusnih radnika 3. međunarodne kvalitete, konkurentne cijene i Jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Rođendan Pozdrav za ljubavnika / kartica sa drveni pribor

handmade card.jpg

IMG_1987.JPG


Savjeti

Kada biramo drva kao pribor, će biti puno posla. Prvo, mi treba Naravno crv, guši, burnish, ponekad dodaju neke zaštitne lacquar. To je osnovni i najvažniji za zaštitu drva obliku crva. Zatim koristit ćemo laserskog zraka stroja za rezanje drva u redu različite uzorke. Zadnja, to će staviti na karticu. Do sada možemo reći da smo završili karticu.  Onda smo Možemoposlati vam ih.


produce process.jpg


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete ispisati drugi strani jezik osim engleskog?

Da, svaki jezik je u redu, samo nam pružiti tekst onda mi ćemo vam e-mail tekst nacrta, nakon što ga potvrdi i će preuzeti odgovornost za greške, stoga Molimo Potvrdite nacrt pažljivo.


2. koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Nakon dobijanja uzorka punjenja i svih materijala i dizajn potvrđuju, uzorak je 5-7 dana i brza isporuka obično treba oko 3-5 dana. Neki uzorak sa kompleksne strukture će trebati više vremena.


3. kada mogu dobiti cijenu?

Obično smo ponudu unutar 24 sata nakon što dobijemo vaš upit. Ako je cijena vrlo bitna, molimo nazovite nas direktno tražiti pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, onda bismo mogli odgovoriti u kratkom vremenu.


4. što je prilagođenu uslugu?

Prilagođene usluge uključuju prilagođene zvuk, oblik, veličina, boja i drugih zahtjeva. U dodatne, pružamo OEM i ODM usluge. Bez obzira za Logotip ili brand. Svi proizvodi će biti pregledan rigorozno prije otpreme.

Upit