Najbolji dizajn brak pozdravne kartice za prijatelja

1. Vjenčanje kartica za prijatelja 2. Potpuno opremljena naprednim mašinama i iskusnim radnicima 3. Međunarodna kvaliteta konkurentne cijene i jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Najbolji dizajn brak pozdravne kartice za prijatelja

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_3555.JPG


Savjeti

Neke ideje za venčanje prijatelja: Sada mnogi, mnogi sajtovi će imati prilagođene prijatelje, budite sigurni da ćete zapleniti vrijeme ili prekasno Oh! Da ne pominjem svoj dar svom najboljem prijatelju za svoje vjenčanje? Požuri! Da, ustvari, cena nije poenta, mislim da je ključ da niste pažljivi! Ustvari, pokloni nisu namerni, već instinkt. Ovaj poklon je najbolji, najdragoceniji!


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logotip i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vaš logo može prikazati na proizvodima štampanjem, UV lakiranjem, vrućim štancovanjem, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


2. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


3.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo vašu narudžbinu u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.


4. Koja je vaša prilagođena usluga?

Razne prilagođene usluge uključuju prilagođeni zvuk, oblik, veličinu, boju i druge zahteve. Dodatno, pružamo OEM i ODM usluge. Bez obzira na logotip ili brend. Svi proizvodi će biti rigorozno provereni pre isporuke.


Upit