Lepa vjenčanja pozdravna kartica / Angel And Flower vjenčanje pozivnica

Lepa vjenčanja pozdravna kartica / Angel And Flower vjenčanje pozivnica

1. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji 2. OEM & ODM narudžbe su takođe dobrodošle. 3. BSCI & ISO & FSC & GSV akreditacija.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Lepa vjenčanja pozdravna kartica / Angel And Flower vjenčanje pozivnica


Priča o kartama

Lepa venčanica / Anđeo i cvetni poziv za vjenčanje: Cveće predstavlja ljubav, mirni anđeli gledaju tiho. Oni će poslati blagoslov novim parovima, želeći da njihova ljubav traje zauvek. Mi smo 12-godišnja iskusna fabrika kartica, nadamo se da možemo sretno sarađivati.

Ručna kartica sa LED svetlom pripada novim proizvodima, tržište nije bilo toliko kao ručne kartice, ali u skladu sa trendovskom analizom, na osnovu potražnje kupaca, čestitke sa LED svetlima postepeno će zamijeniti kartice.

Stavka

Ručna venčanica

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

A4 ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.


Proizvoditi process.jpg
Informacije o kompaniji

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo se nalazi u Shengzhen, Guangdong. 12-godišnje iskustvo kompanije, glavni proizvodi su papir i elektronske kartice.

Factory 2.jpgTržište

Marketing 1.jpg


FAQ

1. Da li ste proizvođač ili trgovinska kompanija?

Mi smo 100% Fabrika specijalizovana za štampu i pakovanje više od 10 godina sa 6.000 kvadratnih metara površine radionice. Imamo odličan tim sastavljen od 150 profesionalnih i kvalifikovanih radnika.


2. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji svadbi. Samo nam recite svoju ideju, pomažemo vam da realizujete svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, sopstveni logotip ....


3.Kako da se uverite da je kvalitet dobar i da je isporuka na vreme?

Mi radimo QC za sirovine, za štampu, nakon štampanja i pre pakovanja.

Primjer proizvodnje treba poslati 10 dana prije isporuke. Poslati ćemo vam inspekcijske fotografije prije isporuke. Izveštaj o proizvodnji se šalje svakodnevno da bi vas održao u toku. Mi vam pružamo kvalitetnu garanciju i garanciju na vreme.


4. Kako mogu da proverim da li ste pouzdani?

1. želeli bismo da podelimo sa našim dragim kupcima koji imaju sasvim interesovanja da sarađuju sa nama naše reference referenci ako želite, uključujući i uzorke.

2. Prva transakcija, prihvatamo Escrow koji bi mogao pokriti rizik kupaca i osigurati sigurnost transakcije.


5. Na koju vrstu papira se može štampati?

Art papir daje najbolje performanse boja i dizajna. Takođe možemo obezbediti i druge specijalne papire poput crne kartice, bele karte, ofset papira i PU kože itd.
Upit