Predivan srećan rođendan za vašu ženu

1. Lepa rođendanska karta za ženu 2. Zadovoljstvo kupca je naš najveći prioritet 3. Dobrodošli u posjetu našoj kompaniji
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Predivan srećan rođendan za vašu ženu

Handmade Greeting Card.jpg


Savjeti

Sada komunikacija između muža i žene uglavnom nije mnogo, jedni druge ne razumeju osećanja jedni od drugih. Zapravo, u ovom trenutku možete koristiti čestitke za komunikaciju sa pisanim jezikom da biste preneli osećanja, ne oklevajte da napišete svoju ljubav. Vidljiva, čestitka je efikasna nosilac za postizanje duhovne komunikacije između supruga i supruge, pozdravi čestitki, tako mirno razmišljajući o glasu duše, neka druga stranka oseti svoja najdublje osećanja.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li mogu da nabavim druge predmete koji odgovaraju mojim pozivima?

Da, možemo da koordinišemo bilo šta za vas odabir poziva, kao što su oznake, sačuvajte datum, stavite kartice, program, meni, najave, hvala kartici i još mnogo toga. Čak i ako ih ne vidite na slici, možemo ih napraviti.


2. Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logotip i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vaš logo može prikazati na proizvodima štampanjem, UV lakiranjem, vrućim štancovanjem, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


3. Koje su smernice za umetnička dela?

Illustrator-Prihvaćeni formati datoteka: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-Prihvaćeni formati datoteka: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-Prihvaćeni formati datoteka: .cdr


4. Koliko košta i pošalji u moju zemlju?

Cena se zasniva na količini, zanatstvu i detaljima dizajna. Teret će dobiti teretna kompanija na osnovu vaše bruto težine i CBM. Pre nego što napravimo uzorak, možemo vam dati približnu cenu.


Upit