Prekrasan ručno Rađeni leptir Novogodišnji kartice

1. potpuno opremljena za tiskanje tehnologija 2. natjecateljski Minimalna količina 3. naši proizvodi prošli BSCI ISO9001, GSV, testovi.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prekrasan ručno Rađeni leptir Novogodišnji kartice

handmade card.jpg


IMG_0991.JPG


Savjeti

Japanci imaju zadržao naviku te šaljem New Year's čestitki, a na japanskom se zovu ga"年贺状". Drevni japanski mislim da novu godinu čestitka umjesto nove godine posjeti, daje osjećaj gubitka. Ali razvoj do danas, u 21, Japanci vjeruju da novu godinu nije primila bilo tko od nove godine kartica, će se ljudi osjećaju da je on/ona napustili u cjelini.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Winpsheng (HK) Company Limited, naš ured se nalazi u Hong Kongu, a naša tvornica Shenzhen Winpsheng obrta tvrtka Limitd nalazi se u Shenzhen, Kina kopno.

Napraviti željeni proizvod kroz dizajn goste možemo, ali isto tako će. Stotine tvrtki širom svijeta odabrati da radi sa nama za naše proizvode.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. je li uzorak naboj može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


2. možete dobiti uzorak prije masovnu proizvodnju?

naravno! Normalno proizvode napredak je da ćemo učiniti pretprodukciju uzorak za procjenu kakvoće. Masovnu proizvodnju će se pokrenuti nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovaj uzorak.


3. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se na order.if imate hitan rok i vidjet ćemo što možemo učiniti.


4. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.

Upit