Bebe čestitke uz Pozdrav slike

1. baby rođendan čestitka slike 2. odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole; 3. visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Bebe čestitke uz Pozdrav slike

handmade card.jpg

IMG_0111.JPG


Savjeti

Beba je ruke su jako slatka, mala i mekana. Uvijek mašu rukama i želite nešto shvatiti. To je primitivni refleksi nazivaju dokučiti Refleks, od rođenja do postojala do šest mjeseci. Karakteristika je da beba instinktivno shvaca sitnice kad se stavljaju u ruke djeteta. Ovo je veliki osjećaj snage, ili čak držite se težina djeteta.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. je li uzorak naboj može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


2. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnjom od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda


3. te bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


4. koja je vaša cijena?
Cijena će se temeljiti na vrijeme glazbe, prilagođene modul i materijal, itd. Dakle molim vas Pripremite traženi glazbu, dizajn, površinska Dorada ako želite i pošaljite nam, rado ćemo vam točnu cijenu.

Upit