Animirani Handamde čestitka za novi dom

1. čestitka za novi dom 2. 100% proizvođača i možete dizajnirati sami 3. položen BSCI & ISO & FSC akreditacije.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Animirani Handamde čestitka za novi dom

handmade card.jpg

IMG_1133.JPG


Savjeti

Kreće novi dom je definitivno dobar dan za slavlje. U Kini, trebat će gotovo cijeli život za Radničke klase za kupnju vlastite kuće!

U svakom slučaju, kreće u novi dom najavljuje novu fazu u životu, to je vrijeme za zbogom dana najma dana. Ovo je potpuno novi početak, tako pozvati moj kolega i prijatelj doći zajedno čestitati, naravno, morati poslati svoje misli!


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. je li uzorak naboj može biti povrata novca?

Da, obično besplatan uzorak može biti povratni prilikom potvrde masovnu proizvodnju, ali za određene situacije Molimo vas da kontaktirate ljude koji raspitati kod vaše narudžbe.


2. možete dobiti uzorak prije masovnu proizvodnju?

naravno! Normalno proizvode napredak je da ćemo učiniti pretprodukciju uzorak za procjenu kakvoće. Masovnu proizvodnju će se pokrenuti nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovaj uzorak.


3. zašto su u mogućnosti napraviti male serije tiskanje i pakiranje proizvoda prilagodbe?

Imaju 3 set dokazivanja epson digitalni ispis, 2 kompleta računalo automatski stroj za rezanje, itd., vrlo brzo prikazati uzorke s opremom, također ima automatsko kartonska poklon kutija tijesto proizvodna linija, kao i iskusan, vješt produkcijski tim, da bi se fleksibilna, brzo obrada različitim količinama i različitim vrstama ambalaže okvir prilagođena ispisu.


4. što je način dostave?

Što se tiče malih količina naloga, možemo ih poslati putem DHL/Fedex brza koji imamo 35% popusta i velike količine roba se isporučuju po oceanu dostave prema zahtjevu klijenta.Upit