2019. Nova godina čestitka

1. Novogodišnja čestitka 2. Fotografije se mogu zalepiti 3. Vešti inženjeri rade
Chat Sada

Detalji o proizvodu

2019 novogodišnja čestitka

Novogodišnja karta je vrlo dobar poklon vašem prijatelju, slika na proslavi Nove godine, stojite pored prijatelja i odbrojavajte sa svim ljudima. Nakon što ste rekli poslednji "1", onda vatromet počinje, kako odlično vrijeme! Ne zaboravite da uzmete fotografije, takođe, možete mu poslati čestitku kako biste ga podsetili na taj nezaboravni dan.


Handmade Greeting Card.jpg


Pakovanje i isporuka

packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Tržište

marketing 1.jpg


FAQ

1. Za iste proizvode, zašto je vaša cijena veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različiti proizvodi imaju drugačiju cenu, mada isti proizvod koji koristi različite papire i izrade će imati drugu cijenu, kao dobavljači, obećavamo da će pružiti najbolju pretpristupnu i popratnu uslugu za kupce!


2. Kada mogu dobiti cenu?

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Telefonski broj je na vrhu naše web stranice, onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.


3. Možete li proizvoditi papirnu torbu?

Da, možemo napraviti papirnu vreću, prema vašim zahtjevima, prilagođavamo torbu u skladu sa vašim zahtjevima. Osim papirne torbe, pravimo i torbu za vreću, vreću za vreću, vreću za ziplock, vreću za smeće i tako dalje. Mi smo pravi proizvođač vreća.Upit