Romantična čestitka za Valentinovo

1. Čestitka za Valentinovo 2. Dobrodošli OEM, ODM. 3. Usvojen BSCI, FSC, GSV, ISO sertifikat.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Romantična čestitka za Valentinovo

3D Laser Cut Card.jpg


Savjeti

U običaju Valentinovo, cveće i čokolade su od ključnog značaja za proslavu. Rose u ime ljubavi je dobro poznata, ali različite boje, broj ruža, ima i druge sreće. Pevanje ljubavnih pesama je i oblik ljubiteljskog izražavanja ljubavi. Ponekad muškarci traže ljubav tako što pevaju ljubavne pesme.

Naušnice su postale broj jedan na anksioznom poklonu za dječake Valentine's Day, čineći 31% svih kupovina, praćene narukvicama i ogrlicama.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Ko smo mi? Koji su naši glavni proizvodi?
Mi smo prilagođeni proizvođač i pouzdani dobavljač štampe i ambalaže sa 14 godina iskustva.
Naše poštanske proizvode su Papirne čestitke, Korpica, Papirna vreća, Etiketa i naljepnica, Blister kartica, Poklon kutija, Brošura itd. Priloženi proizvodi su višestruki.


2. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati vaše proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. A ako vam treba isporučiti proizvode za štampu na izložbama u Kini, mi ćemo vam pomoći da isporučite na vreme.


3. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


4. Kako da pregledam svoju robu?

Prvo napravimo uzorak da potvrdimo kvalitet, kada smo odobreni, započinjemo proizvodnju. I toplo pozdravljamo vas da posetite našu fabriku ili tražite od treće strane da izvrši inspekciju.


Upit