Pop se šalica za kavu rođendanskih čestitki domaće

1. zadovoljstvo je naš najveći prioritet. 2. Winpsheng voli i živi svoju definiciju riječi TIMA: zajedno svi postiže više.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pop se kava Kup rođendanskih čestitki domaće


pop up card14 (5).jpg


Papir: C1S umjetnost papira

Ispis: CMYK

Veličina: 116 mm × 166 mm

MOQ: 500

Luka: Hong Kong / Shengzhen

Paket: Jednu kovertu i jednu polybag


Pakiranje i dostava

packing and shipping 2.jpgProfil tvrtke

company 4.jpgShenzhen Winpsheng obrt Company Limited je osnovana 2008 godine i nalazi se u Shenzhenu, u blizini Hong Konga. U ovom trenutku, imamo 150 zaposlenika kako bi osigurao niz proizvoda.

Imamo stroga kvaliteta provjere sustava, barem tri puta pregledati QC odjel tokom procesa cijeli proizvod (dolazak materijala provjerava, masa productions proizvodi prije otpreme).

Naš stručni inženjeri i dizajneri mogu dizajnirati proizvode za vas, čak i ako samo imaju okrugle ideja ili jednostavno slika, možemo ih prisiliti da zrele dizajne.marketing 1.jpg


Certifikati


certificates.jpgČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dugo mogu dobiti ovaj uzorak?

Nakon dobijanja uzorka punjenja i svih materijala i dizajn potvrđuju, uzorak je 5-7 dana i brza isporuka obično treba oko 3-5 dana. Neki uzorak sa kompleksne strukture će trebati više vremena.


2. koju vrstu papira možete ispisati na?

Art rad daje najbolje performanse boja i dizajna. Također mogu pružiti druge posebni papir kao crnu, bijelu karticu, offset papir i PU kože itd.


3. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


4. što je kartica veličine?

Radimo prilagođene proizvode, možemo prilagoditi bilo koje veličine prema tvoj zahtijev.

Naš navodni zasniva se na veličini, materijala, itd.

Mi smo spremni da vam pomognu u dizajniranju vlastite proizvode papir.

Radimo prilagođene proizvode, bilo koje veličine možemo napraviti prema tvoj zahtijev. Dakle veličina proizvoda je odlučeno po vama, kao što znate, različite veličine imaju drugačiju cijenu, ugoditi ljubazno pustiti mene znati koliko će vaš zahtjev? Ako ti pojma proizvoda veličinu, Preporučujemo vam da te veličina također.Upit