Laserski rezan ročno dekorisana čestitka

1. Ručna dekoracija čestitka 2. Prilagođeni dizajn 3. Pošaljite nam sliku ili fotografiju, uradićemo dizajn za vas
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Laser Cut ručno izrađen dekoracija čestitka

Mnoge porodice vole da stavljaju ukrase u svoje kuće, drvo, naočare, kristale, metale i druge materijale. Da li ste ikada razmišljali o papirnim zanatima? Danas papirni zanati postaju sve izuzetniji, kao što je ova 3D laserska kartica, sadrži bogate slike i živopisne efekte animacije. To je takođe dobar izbor za dekoraciju. Ali molim vas zapamtite da ih stavite na suvo mesto od sunčeve svetlosti.

3D Laser Cut Card.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Deo korisnika

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dugo traje da bi dobio moj nalog?

Zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vrijeme proizvodnje pre nego što unesete narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


2. Koja je najveća prednost u odnosu na rivale?
Mi smo jedan od najranijih dobavljača DIY zanatskih proizvoda i proizvoda od papira. Ponosni smo na široki asortiman proizvoda, strogu kontrolu kvaliteta, dobru uslugu posle prodaje i stabilne odnose s kupcima.


3. Šta je sa cenom?

Cijena bi se ostvarila količinom, za istu stavku, cijena bi bila drugačija za malu količinu i velike količine. Da biste uštedeli svoje vrednovano vreme i dobili cenu u prvom momentu, pod informacijama sugerišemo da ćemo izračunati tačnu cenu.
Upit