Funny rođendan kartice ideje / rođendan pop-up kartice za prijatelja

1. cijeli proizvodni tim je posvećen isporuku high-end kvalitete proizvoda do posljednjeg detalja. 2. naše tržište pokriveno europske, Amerika, Japan i druge zemlje.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Funny rođendan kartice ideje / rođendan pop-up kartice za prijatelja

pop up card5 (5).jpg


Papir: C1S umjetnost papira

Ispis: CMYK

Veličina: 116 mm × 166 mm

MOQ: 500

Luka: Hong Kong / Shengzhen

Paket: Jednu kovertu i jednu polybag


pop up card.jpg


Profil tvrtke

company profile 2.jpg


Winpsheng je bio jedan od najboljih proizvođača kvalitetnih čestitka predmeta sa/bez elektronički, kao što su ručno izrađene čestitke, glazba čestitka, čestitka LED, 3D pop-up čestitku... 

Imamo 8 inženjera 12, 150 stručnih radnika i prodaja pet automatske linije, jedna samo za Japan kupca glazba stavke.

Imamo vlastiti tiskarski stroj, rad izrezati stroj, folija/reljefno stroj, die cut strojevi, laserski rez mašine i sl. koji mogu cijeli proizvoda završio tiskanje ambalaže u našem skladištu.


marketing 1.jpgCertifikati

certificates.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. vaša tvrtka prilagođene ispisa proizvodi stvarno imaju ne MOQ?

Da, jer mi smo fleksibilni opskrbnog lanca, Dakle prihvatiti ispis prilagodbe s moq, osim potrebe posebnog oblika napraviti kalup proizvoda, kao što su kružne kartonske kutije i drugim posebnim slučajevima, konvencionalni kartonska poklon kutija je u osnovi imati minimalnu količinu, 1 proizvod od prilagodbe.


2. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


3. ako proizvodi imaju neki problemi s kvalitetom, kako će nositi s tim?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti provjereno od QC odjel prije isporuke. Ako se problemi s kvalitetom proizvoda zbog nas, mi ćemo osigurati uslugu zamjene.


4. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se na order.if imate hitan rok i vidjet ćemo što možemo učiniti.

Upit