Sretan rođendan 3D lasersko izrezana torta ručno rađena čestitka

To je rođendanska čestitka. Poklopac kartice uglavnom je svijetlo crvene boje, a u dnu desnog ugla naslovnice je 2D lasersko izrezana torta za rođendan i riječi "sretan rođendan". Otvaranje čestitke je unutra 3D laser, a na njenoj rođendanskoj torti možete vidjeti slatku djevojčicu kako ukrašava balonima. Izgleda vrlo lijepo.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

To je rođendanska čestitka. Poklopac kartice uglavnom je svijetlo crvene boje, a u dnu desnog ugla naslovnice je 2D lasersko izrezana torta za rođendan i riječi "sretan rođendan". Otvaranje čestitke je izrezbareno 3D laserom iznutra, a na njenoj rođendanskoj torti možete vidjeti slatku djevojčicu kako ukrašava balonima. Izgleda vrlo lijepo.


opis proizvoda


WPS-3DHB-0003(4).jpgNaziv proizvoda: Sretan rođendan 3D lasersko izrezana torta ručno rađena čestitka

Veličina: 150x150mm ili prilagođena

Povod: rođendan

Završna površina: štampanje, 3D laserski rez

Dizajn: Prihvatljivoprofil kompanije


TEAM.png

Naša tvrtka smještena je u Shenzhen, provinciji Guangdong, sa više od 6000 četvornih metara radionice, domaći su poznati proizvođači čestitki. Imamo odjel za profesionalna istraživanja i razvoj koji može pretvoriti vaše ideje i dizajne u prave proizvode i također vam dati inspiraciju za nove proizvode. Imamo naprednu opremu i iskusno osoblje, može garantirati kvalitetu svake kartice. Imamo i izvrsno osoblje za usluge kupcima, koje će vam pružiti ugodno korisničko iskustvo. Radujemo se vašem dolasku.


Naša prednost

winpsheng team.jpg
3 (2).JPG

Pružamo najkonkurentniju cijenu za proizvode najvišeg kvaliteta. Imamo vlastitu tvornicu, možemo kontrolirati i proizvodnju i logistiku. Ovo ne samo da nam pomaže da ostanemo konkurentni na cijenama, već vam dovodi i papir za izradu najkvalitetnijih.


FAQ


P1: Gde je vaša kompanija?

O: Naša se kompanija nalazi u okrugu Longgang, gradu Shenzhen.


Q2: Koji su vaši cjenovni uvjeti?

O: EXW, FOB, DDP.


Q3: Šta je sa rokom isporuke za masovnu proizvodnju?

O: Ovisi o količini, obično je 30-35 dana.


Q4: Koji je MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš MOQ je 500kom, mala količina je takođe prihvatljiva.


P5: Gdje se nalazi vaš utovar?

O: Yantian ili Hongkong.


Upit