Jelena pop up božićna ručno izrađena čestitka

Ovo je čestitka o božićnom jelu. Poklopac kartice je svijetlo crvene boje, na korici je 2D laserski rez isječenih uzoraka i tekst "Sretan Božić". Unutarnja stranica kartice je žuta. Na sredini stranice je scena 3D laserskog rezanja. Usred zelenog stabla možete vidjeti simpatičnog crvenog jelena. Zanimljivo je da je rogovlje roga u obliku snijega i izgleda vrlo jedinstveno, vjerujem da ćete biti sretni kad vidite ovu kartu.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ovo je čestitka za božićne jelene. Poklopac kartice je svijetlo crvene boje, na korici je 2D laserski rez isječenih uzoraka i tekst "Sretan Božić". Unutarnja stranica kartice je žuta. Na sredini stranice je scena 3D laserskog rezanja. Usred zelenog stabla možete vidjeti simpatičnog crvenog jelena. Zanimljivo je da je rogovlje roga u obliku snijega i izgleda vrlo jedinstveno, vjerujem da ćete biti sretni kad vidite ovu kartu.


opis proizvoda


26-1 (12).jpg
Naziv proizvoda: Jeleni iskaču božićne ručno rađene čestitke

Veličina: 116 x 166mm ili prilagođena

Povod: Božić

Završna površina: štampanje, 2D laserski rez, 3D laserski rez

Dizajn: PrihvatljivoPostupak


handmade card work flow.jpg

Radionice naše kompanije uglavnom se dijele na ručne radionice i elektroničke radionice. Svaka radionica opremljena je proizvodnom opremom kao što su stroj za rezanje papira, mašina za štampanje, stroj za rezanje i tako dalje. Proizvodno osoblje na svakoj opremi također ima dugogodišnje radno iskustvo i strogo jamči kvalitetu proizvodnje veza.


Sertifikat


证书.png

Budući da je naša kompanija osnovana prije više od deset godina, stekli smo mnoge profesionalne certifikate, poput ISO9001, BSCI, GSV, FSC, dobavljača, koji dokazuju snagu, kvalitet i standard naše kompanije i moramo nastaviti raditi nabolje.


FAQ


P1: Da li je u redu stvoriti vlastiti brend kupca?

O: Da, srdačno dobrodošli.


Q2: Koji je MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš MOQ je 500kom, mala količina je takođe prihvatljiva.


Q3: Koji su vaši cenovni uslovi?

O: EXW, FOB, DDP.


P4: Koji je vaš rok plaćanja?

O: 30% depozita unaprijed, 70% salda prije isporuke.


P5: Kakve datoteke prihvatate?

O: AI ili PDF datoteka.


Upit