3D Pop Up Greeting Card

1. 3D pop up pozdravna karta 2. Vaše ideje će biti realizovane 3. Vešti tim sigurno će se osmisliti i dizajnirati
Chat Sada

Detalji o proizvodu

3D pop up pozdravna kartica

Ova vrsta pop-up kartice je veoma važna, ali zahteva izuzetno štampanje, jer ne može uhvatiti oči ljudi kroz svoju strukturu. Pored toga, ugao otvaranja je oko 90 stepeni. Pozadina je dobro mesto za štampu, zabavni park, šumu, vodopad i toliko lepih scena. Ako imate dobre ideje, molimo vas da nam kažete i napravićemo ih u pravim karticama.


3D Laser Cut Card.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji svadbi. Samo nam recite svoju ideju; mi ćemo pomoći da realizujete svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, sopstveni logo ....


2. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje treba da znamo za izračunavanje cene, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna površina (može se odnositi na objašnjenje slika na našoj web stranici), a zatim najbolje cijena će vam biti poslata na vreme.


3. Možete li mi poslati katalog cena?

Naši proizvodi su prilagođeni, različiti klijenti imaju različite zahteve. Svaki zahtev, molim vas, ne oklevajte da nas pitate. Mi smo uvek ovde.
Upit