3D laserski rez poskočiti rođendansku čestitku za prijatelja

1. živo pop-up kartice za prijatelje 2. glavni tržišni je Europe, Japana, sad-a. 3. 100% proizvođača i možete dizajnirati sami
Chat Sada

Detalji o proizvodu

3D laserski rez poskočiti rođendansku čestitku za prijatelja

3D card.jpg

复件 4号初代.jpg


Savjeti

Rođendan je godišnjica, rođendan čestitka je obljetnica blagoslova. Rođendan čestitke na slike lijepo proizvodi svi Odražavaju namjere drugih. U rodbine i prijatelja na rođendan, često razmišljam kako slati poklone, jednostavna čestitka može također biti poslane prijateljima tisuće milja daleko.


packing and shipping.jpg 


Profil tvrtke

company 4.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


11. možete napraviti dizajn za nas?

Da, imamo da je stručni tim ima bogato iskustvo u vjenčanje Favorizira dizajna i proizvodnje. Samo nam recite ideju; mi ćemo provesti svoje ideje u savršeno kutije, kao što su veličina, boja, vlastiti logo...


25. koju vrstu pisača imate?
Imamo sitotiska pisači, digitalni ispis pisači i web ispisa pisača. Prema različitim količinama, koristimo različite pisače ispis. Možete dobiti konkurentnu cijenu.


47. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


92. kako o cijeni?

Cijena će biti izvršena prema količini, za isti artikl, cijena bi drugačije za male količine i velike qty.to spasiti vrijednosti vremena i dobiti cijenu na prvi put ispod informacije sugeriraju za izračun točne cijene.
Upit